Suzuki Rally - Slagelse Auto Sport


Gå til indhold

Hoved menu:

 

Generel information
Velkommen til Suzuki Rally Sorø
Den 31 august lyser startskuddet til en rallyfest i Sorø og omegn.
Vi har brugt hele året på at finde de gode hastighedsprøver og lave et rally midt i Sorø by.
Serviceområdet er i år lagt med centrum om Torvet i Sorø og på Akademigrunden. Dagen igennem vil der være liv i området, når rallybilerne bevæger sig gennem området.
Startskuddet lyder kl 11:30, hvor første bil vil starte. Herefter vil feltet løbende køre fra Sorø og ud på de krævende prøver, men de vender tilbage til service 2 gange i løbet af dagen. Omkring kl 19 er første bil i mål.
Vi håber at I får en god dag med rally i Sorø.
Bettina
Løbsleder

 
 
 
 

Information til pressen
Hvis man ønsker at blive akkrediteret til Suzuki Rally Sorø, så udfyld venligst denne formular
http://www.presseakkreditering.dk/suzuki-rally-soroe-2019/

Der udleveres rallyplade som giver mulighed for at tilkøre start og mål . Opsat udstyr er for egen regning og risiko - løbets forsikring dækker ikke.      
Hvis din akkrediterings ansøgning godkendes vil du modtage logon som giver  adgang til slagelserally.dk med kort  over prøve og pressesteder.  Der opkræves et depositum på 100,00 kr. pr. vest.   
 

 
 

Information til deltagere

Tak for den overvældende interesse i at deltage i Suzuki Rally Sorø 2019.
Alle på ventelisten er taget med. Vi bliver 86 deltagere.


Information til beboere
Først og fremmest, så vil vi gerne sige tak for at vi må være i området.
Vi har været ude og tale med rigtigt mange mennesker. I nogen områder har vi været ude med en information, at vi alligevel ikke kommer forbi.
Tilladelsen til løbet er givet af både Sorø Kommune og Politiet.
I de områder hvor vi kommer og kører, vil I få oplysninger om præcis afspærring af vejen omring 14 dage før løbet. Her vil det også fremgå, hvordan i kommer i kontakt med os på dagen.
Vi håber, at I får en god dag med rally fra første parket.

Information til publikum
Dagen igennem bliver der en masse at se på. I Sorø og ude på prøverne.
Af hensyn til de beboere, så bliver det ikke offentliggjort, præcis hvor vi kører. Vi vil nemlig ikke have at nogen (hverken deltagere eller andre der synes det er sjovt) begynder at træne på de veje, der er udvalgt til hastighedsprøve.
Hastighedsprøverne ligger vest, nord og øst for Sorø i en afstand af 20 minutter. Der er 2 gennemgående prøver og 2 rundbaner, som køres 2-3 gange. Nærmere bestemt omkring Tåderup, Solbjerg, Vielsted og Sasserbro.

Programmet for ralliet kan fra fredag kl. 12:00 købes hos Anders Lysen Biler, Restaurant Valencia og Hos Olsen på Torvet. Lørdag i Rallycentrum på Torvet.

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu